els fogonselsfogons.html
menú gastronòmicmenugastronomic.html
iniciinici.html
les classeslesclasses.html
els monogràficselsmonografics.html
petits cuinerspetitscuiners.html
el rebostelrebost.html

el fornet      

Iban Yarza, forner autodidacta, apassionat del pa, bon gourmand, col.labora amb espai de cuina des de fa força temps. Ara després d’una temporada fora del nostre país, que ha fet servir per voltar i per aprendre a fer pa amb els millors, torna a Catalunya disposat a convertir tota la ciutat que visita en ciutat panarra !!

dissabte 24 GENER 2015  Taller de PANS bàsics, masses i mètodes.

un taller per iniciar-se en el món del pa, llevats mare, ferments, pre-ferments, tipus de farines i per millorar l’amassat, format ... etc.                                                                                           Preu: 40 eur.

Idris Cruz, artesà forner, dedicat a divulgar el món del pa per Catalunya resideix a Marganell, on fa tallers de diversos tipus de pans. S’incorpora a Espai de cuina per a ensenyar-nos tota la temàtica dels pans catalans.

Jordi Bosch de Mamafermenta , forner autodidacta que fa temps que experimenta per aconseguir trobar una bona fórmula de pa sense gluten. Als seus tallers ens parlarà de les diferents tipus de farines, de com interactuen a les masses, la seva hidratació, els substituts del gluten i ens donarà trucs per poder millorar el tant difícil amassat i format del pa.

la cullera de Su2311lacullera.html