top of page
IMG_9810.jpg

 TALLERS PETITS XEFS (8-12 ANYS)

La teva extraescolar de cuina, un cop al mes

Una tarda de tardor o hivern o primavera, qualsevol dia és bo per començar a cuinar, això si... ha de ser un divendres després d'acabar l'escola de 17.30 a 19.30h.
Comencem llegint les receptes entre tots, després ens organitzem i primer a nivell individual i després en grup i cuinem. Calculem ingredients, quantitats, busquem estris i... tot a punt per cuinar.
A la cuina no només els ensenyem a cuinar, un munt d'activitats, comportaments i actituds s'hi relacionen i nosaltres les posem en pràctica.
Fem pedagogia a la cuina amb els nens.
Taller d'una durada de 2 h min aproximadament. Diferents menus, No cal venir de manera continuada, tot i que tenim molts nens que si ho fan i aleshores les places queden molt reduïdes, és important reservar plaça !!! Cal portar un tupper per poder portar a casa el que hem elaborat.

IMG_2643.jpg

TALLER XEF MINI (3-7 ANYS)

La extra escolar per els més peques

Amb els més petits treballem diferent ja que per la seva edat no poden fer igual que els grans i la durada del taller també és més curta, concretament de 17.30 a 19.30h. Amb ells la dificultat dels plats varía,  depenent del grup poden fer una o dues receptes però deunidó les coses que fan.
Per aquest taller cal portar un tupper perquè el que cuinen ho porten a casa.
Taller d'una durada de 2h aproximadament.
Preu: 28 eur/dia.

IMG_6159.PNG

FESTES D' ANIVERSARI

CELEBRA EL TEU ANIVERSARI AMB ELS TEUS AMICS FENT UN TALLER DE CUINA

Si voleu tenir una festa d'aniversari diferent, veniu a celebrar-ho amb nosaltres.

Una activitat exclusiva, prepararem un pastís d'aniversari amb el nen /la nena que fa anys i després es fa un altre activitat en funció de l'edat... (decoració de galetes, de cupcakes, tallers de cuina salada com mexicà amb burritos, fajitas, guacamole etc...).

Ara que tenim de moda tots els programes de cuina per nens, també tenim la possibilitat de muntar concursos de cuina entre els nens que venen al taller-festa d'aniversari (tant en format dolç com salat).

Les festes d'aniversari es realitzen entre setmana, els dilluns, dimarts, dimecres i alguns divendres o dissabtes a la tarda (de 17.30-19.30h).

El preu del taller són 22 eur  per nen, hi ha un mínim de nens per a realitzar la activitat ( 10 nens), es pot fer l'activitat amb menys nens però es cobrarà l'import mìnim.

Truqueu-nos per consultar més informació! Tenim moltes opcions !!!

IMG_9853.jpg

ESPLAI DE CUINA    

TALLER DE CUINA PER L'ESTIU NENS ENTRE 10-15 ANYS

Cada estiu, des de que vam obrir hem fet esplai de cuina per a nens de 10 a 15 anys. Aprofitant l'acabament de l'escola i durant 4 o 5 setmanes realitzem un campus que funciona per setmanes i on els nens i nenes s'introdueixen en el món de la cuina.

Aprenen a organitzar-se, a calcular quantitats, a ser endreçats, a netejar, aprenen un munt de coses sobre els diferents ingredients que tenim i les diferents maneres de fer-los servir, cuinen diferents menús, es preparen el pa i també l'esmorzar de l'endemà.

Treballem amb grups reduits de 10 nens per setmana, de manera que es pot treballar ampliament diferents tècniques, de manera molt més personal i més dinàmica. És molt important que els nens/es que fan aquest tipus d'esplai tinguin inquietuts per el món culinari i hagin experimentat prèviament a la cuina, coneguin els pesos i les mides , volum, capacitat....

Funcionem per setmanes,cost 140 eur/setmana.      

Horari de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h  

Escola oberta  aproximadament des de les 9h a les 13,50h

ESPLAI 2024

setmanes:

Del 25 al 28  de juny (4 dies)

Del 1 de juliol al 5 de juliol (festa major a terrassa es treballa)

Del 8 de juliol 12 de juliol

Preu per setmana 140 eur

bottom of page