top of page
su_foto.jpg

Com es va cuinar l'escola

Soc la Su, apassionada del món de la cuina i de la pastisseria. Vaig estudiar pedagogia, una carrera que quan la vaig fer en cap moment vaig pensar que em resultaria tant útil i necessària a la feina que actualment desenvolupo. La cuina sempre havia estat present a la meva vida, mare, tietes, àvia totes elles van saber transmetre aquesta passió per els fogons, passió que des de ja fa uns quants anys es va convertir en professió.


Em vaig formar a Hofmann va ser un any intens, concentrat, on vaig conèixer persones i professionals excelents amb les que actualment encara compartim amistat, i ho vaig arrodonir fent pastisseria a  la Joviat, allà vaig fer un any de formació dins del món dolç.

Ara fa ja quasi 16 anys vam obrir un petit raconet al Vapor Ros de Terrassa, una de les antigues naus industrials que encara queden a en peu a la ciutat. La nostra  escola de cuina  va ser la primera a ensenyar a cuinar cuinant, des de una visió totalment pràctica, on són els alumnes els que aprenen a cuinar d'una manera 100% participativa.

Obrir Espai de cuina m'ha permés poder combinar les meves dues passions, la docència com a pedagog i la cuina. Em sento una afortunada ja que cada dia veig com la gent aprèn a cuinar però sobretot aprèn a gaudir de cuinar,  aquí radica l' èxit de la la feina que fem a la nostra escola.Transmetre la passió per la cuina.


bottom of page